Ugrás a(z) lapra sor/lap

2017 márciusában volt 7 éve, hogy elkezdtük szedni a Mokshát.

Férjemen nagyon rövid idő alatt vettem észre a váltzást: nőtt az aktivitás, kiszélesedett az érdeklődése, a közös gondolkozásban, tevékenységekbenis jóval aktíabb lett.Életeutolsó napjáig is szedte ezt az élményeket, életigenlést adó cseppet.

Tevékenységeim, egészségi állapotom, gondolataim azt tükrözik, hogy valami erősödött, harmonizálódott bennem, körülöttem.

Érdemes a türelmemet is "edzeni", mert megjönnek a megoldások, ha jobban az Univerzumra és a Moksha adta magasabb tudatosságra bízom magam.

Esetemben nem csupán önző magánérdek miatt szedem a cseppeket, hanem ,mert harmonikus, kreativ, empatikus segítője is szeretnék lenni a hozzámfordulóknak.

Pácienseim többségének is javaslom a cseppeket, hiszen nem az a célom, hogy hosszú ideig járjanak pszichológushoz, hanem az, hogy miél előbb kialakuljon bennük az önsegítő motiváció. Felismeréseik, magasabb tudatosságuk segítse önmagukat és környezetüket egy jobb életminőség, szeretet, rend, fejődés és bőség elérésében.

 
Ugrás a(z) lapra sor/lap

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2018.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
További események »
Ajánlja oldalunkat ismerősének Elküld
Ez a weboldal nem a Móksha Gyógyír Zrt. hivatalos oldala. Viszonteladó: Dr. Konta Ildikó Mária
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.